Aloe Activator

Aloe Activator

Aloe Activator

Aloe Activator sadrži stabilizovani  Aloe Vera gel i alantoin, organski agens za regeneraciu ćelija. Aloe Aktivator je vrhunski agens za hidrataciju, a sadrži enzime, aminokiseline i polisaharide. Idealan je partner koji deluje u kombinaciji s našom maskom u prahu tako što vlaži, čisti i kondicionira. Pomoću maske uklanjaju se mrtve ćelije kože, a ostaju nove koje daju svež, živahan i prosvetljen izgled koži. Stabiliziovani Aloe Vera gel čini ovaj preparat tako nežnim da se može koristiti i za područje oko očiju.

Aloe Activator ima neverojato svestranu primenu. Koristi se za čišćenje i osvežavanje kože.

Međutim, Aloe Activator ima druge mogućnosti korištenja. Može se kapati u oči kod upala, uzimati oralno kod mučnina, te čistiti rane za dezinfekciju.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.