Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar može se piti uz obrok ili samostalno. Njegov poseban okus potpuno je prirodan. napravljen je od mešavine svežih brusnica i slatkih, zrelih jabuka. Brusnice imaju reputaciju pročišćivača mokraćnih puteva. Osim toga sadrže veliku količinu vitamina C. Prirodni su izvor pikogenola, snažnog antioksidansa koji je posebno delotvoran u očuvanju kolagena. Sok jabuke poznat je po svom sadržaju vitamina A i C, kaljumu i pektinu.

S dodatkom fruktoze, prirodnog voćnog šećera, slatkoća je dovoljna da zadovolji odrasle i decu  podjednako.

Aloe Vera gel izvrstan je za kožu, imunološki sistem i značajna je pomoć sistemu za varenje, dok je dodatan vitamin C antioksidans u službi zaštite ćelija od oksidativnog stresa.

Sastav Aloe Berry Nectara je: stabilizovani  Aloe Vera gel 90,7%, vitamin C (askorbinska kiselina), limunska kiselina kao regulator kiselosti, prirodni koncentrat soka od jabuke 4%, fruktoza, prirodni koncentrat brusnice 2%.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke. Pakuje se u tetra pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.