Aloe Bits n’ Peaches

Aloe Bits n’ Peaches

Aloe Bits n’ Peaches

vekovima su ljudi širom sveta koristili Aloe Veru zbog njenih efekata na zdravlje. Uz čisti Aloe Vera gel u Forever Living Products osmislili smo gel s dodatkom karotenoida.

Ovaj sok Vam pruža užitak ukusa, a istovremeno pruža nutritivno bogat sadržaj. U napitku se nalazi 84,3°% čistog Aloe Vera gela uz 8% prirodno usitnjene breskve, askorbinska kiselina – C vitamin, limunska kiselina, prirodni koncentrat belog grožđa, fruktoza i prirodna aroma breskve.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke. Pakuje se u tetra pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Kao i ostali Forever napici, ova osvježavajuće voćna alternativa je odlična podrška sistemu za varenje,  podržava i pomaže imunološkom sistemu, održava kožu zdravom.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.