Aloe Fleur de Jouvance – Rehidrating toner

Aloe Fleur de Jouvance – Rehidrating toner

Aloe Fleur de Jouvance – Rehidrating toner

Rehidrirajući toner,ormula koja ne sadrži alkohol i ne isušuje, a koja sadrži prirodnu aloe veru i hamamelis, zajedno sa posebnim ovlaživačima u ekstraktima biljaka za poboljšanje tonusa kože. Takođe sadrži kolagen i alantoin za kondicioniranje ćelija.

Rehidrirajući toner je nežan preparat koji koristi za uklanjanje svih tragova sredstava za čišćenje, šminke, nečistoća i mrtvih, beživotnih ćelija s površine kože, čime se osigurava optimalno konačno čišćenje i toniranje radi zatvaranja pora. Toner uklanja ostatke masnoća i prljavštine, a istovremeno okrepljuje kožu koja je potpuno čista, glatka, izbalansirana i stimulirana. Rehidratacija se osigurava  pošto je koža nežno pročišćena.

Zapremina 118ml

Svakog jutra i večeri nanesite rehidrirajući toner pomoću tufera. Ponavljajte postupak sve dok tufer ne ostane čist. Osetićete da Vam je koža čista i kondicionirana, sa suženim porama što koži daje gladak izgled.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.