Forever Aloe MPD – Višenamenski tečni deterdžent

Forever Aloe MPD – Višenamenski tečni deterdžent

Svakog dana upotrebljavamo sve više sredstava za čišćenje. Zar ne bi bilo lepo kupiti samo jedan višenamenski proizvod za veš, posuđe, podove, pa čak i za kupatilo?

Forever Living Products Vam predstavlja takav proizvod, tečni deterdžent koji je vrlo ekonomičan za korišćenje. 

Forever Aloe MPD je višenamenski, tečni, koncentrovani deterdžent koji je proizveo FLP kao svestran proizvod za čišćenje, idealan za pranje veša za sve tipove odeće.

Možete ga koristiti kao sredstvo za pranje podova, kupatila, pločica i tepiha. Efikasan je i u ručnom pranju posuđa. Ovaj koncentrisani, ekološki deterdžent izvrstan je za uklanjanje nečistoća, odstranjivanje masnoća i mrlja bez grebanja i tragova na bilo kakvoj površini. 

Svojim višenamenskim delovanjem množe zameniti mnoge slične proizvode na tržištu, ali uz veliku uštedu za korisnika. 

Forever Aloe MPD ne sadrži fosfor, što ga čini sigurnim za sredinu u kojoj živimo. Za razliku od mnogih drugih deterdženata, njegov anjonski i nejonski sastojci formule su biorazgradivi, čime se smanjuje zagađenje okoline i vode, što nije slučaj s drugim deterdžentima. 

Naša nezaobilazna formula sadrži blagu Aloe Veru koja omekšava i neguje vaše ruke i odeću. 

Ovo revolucionarno, višenamensko sredstvo za čišćenje dostupno je samo u Forever Living Products. 

Načini upotrebe su lagani. Za uobičajenu količinu pranja rublja, upotrebljava se 154 ml sredstva.  Za uklanjanje tvrdokornih mrlja, mala količina sredstva utrlja se direktno u mrlju i potopi se u vodu pre pranja. Pre korišćenja, testirajte proizvod na unutrašnjoj strani šava zbog mogućnosti promene boje tkanine. 

Višenamenska upotreba i doziranje:

Razrediti 30ml u 3,78 L vode za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupatila, pločica, tepiha, te za vspoljašnje i unutrašnje pranje automobila. 

U domaćinstvu upotrebite nekoliko kapi koje stavite na sunđer ili kuhinjsku krpu, pa ćete tako očistiti posuđe, ukloniti mrlje s tepiha i još mnogo toga. 

Ne preporučuje se za upotrebu u mašinama za posuđe. 

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.