Forever Aloe Vera gel

Forever Aloe Vera gel

Forever Aloe Vera gel

Aloe Vera je vekovima poznata kao najviše korišćena biljka u svrhu zaceljivanja, ozdravljenja, uopšteno održavanja zdravlja i povećanja životne energije.

Sadrži više od 75 hranjivih sastojaka, 200 ostalih sastojaka uključujući 20 minerala, 18 aminokiselina, 8 nezamjenjivih aminokiselina, 12 vitamina i minerala. Forever Aloe Vera gel najbliži je prirodnom, čistom gelu iz biljke. Očuvanje svih hranjivih sastojaka u izvornom obliku postignuto je stabilizacijom gela i izuzetno brzom obradom nakon branja lista.

Aloe Vera ima prirodne sposobnosti čišćenja koje pomažu digestivnom traktu, apsorbuju hranjive sastojke iz hrane koju jedemo u krvotok, a istovremeno podstiče rast “dobrih” bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan i drugi hranjivi sastojci Aloe pomažu u podršci imunog sistema. Zapravo, acemannan je jedan od ključnih oznaka koje koristi IASC kako bi naznačio kvalitet Aloe Vere i Forever Aloe Vera Gela. Sadržaj je gotovo dvostruko veći od količine potrebne za dobijanje sertifikata.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je isključivo iz unutrašnjosti lista biljke. Pakuje se u tetra pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Forever Aloe Vera gel prvi je gel Aloe sa sertifikatom Međunarodnog znanstvenog saveta za Aloe Veru –     International Aloe Science Council što čini ovaj proizvod autentičnim, čistim proizvodom prirode. Predstavlja jednan od najbogatijih dodataka ishrani koji je prisutna na tržištu.

SASTAV: stabilizovani gel Aloa Vere 99,7%, askorbinska kiselina ( C vitamin ), limunska kiselina.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.