Forever B12 Plus

Forever B12 Plus

Forever B12 Plus – savršen spoj vitamina B12 i folne kiseline

Forever B12 Plus je izvrsna kombinacija esencijalnih hranjljivih materija koja kombinuje vitamin B12 s folnom kiselinom upotrebljavajući vremensku formulu za omogućavanje metaboličkih procesa, uključujući deobu ćelija, sintezu DNK, proizvodnju crvenih krvnih ćelija i pravilnu nervnu funkciju. Vitamin B12 ili cijanokobalmin je jedini vitamin koji sadrži kobalt.

Otkriven je 1928. godine kao prehrambeni faktor koji sprečava pernicioznu anemiju. Takođe, s folnom kiselinom deluje u snižavanju nivoa homocisteina u telu.

Forever B12 Plus brine o razvoju Vašeg deteta od prvog dana začeća

Briga za dete počinje u majčinom stomaku. Trudnice i žene koje planiraju trudnoću trebale bi svakodnevno uzimati Forever B12 Plus jer je folna kiselina nužna za razvoj fetusa u prvom tromesečju trudnoće, a i pomaže ženama koje žele da zatrudne. Preko potrebna folna kiselina smanjuje rizik od spontanog pobačaja te od oštećenja neuralne cevi kod beba, ali i urođenih poremećaja kao što je spina bifida. Zaštitite svoju bebu i osigurajte joj dovoljno folne kiseline za zdrav razvoj s ovom jedinstvenom formulom !

Forever B12 Plus pomaže u prevenciji anemije, srčanih bolesti i srčanog udara. Podstiče apsorpciju hranjivih sastojaka, a pokazao se efikasnim i kod problema sa spavanjem. Ovaj dodatak ishrani vrlo je siguran za kozumiranje budući da se oba sastojka dobro podnose čak i u većim količinama. Forever B12 Plus nužan je vegeterijanskoj ili veganskoj ishrani jer se vitamin B12 najčešće dobija iz životinjskih izvora.

Ostali sastojci B12 su: dekstroza, dikalcijum fosfat, hidroksipropil metilceluloza, mikrokristaliniziovana celuloza, stearinska kiselina, silikon, magnezijum stearat.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.