Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen

U posebno dizajniranim sabirnim posudama od nerđajućeg čelika sakuplja se Forever Bee Pollen s cvetova koji prekrivaju ta izolirana, visokopustinjska područja. Time se osigurava najsvežija prirodna hrana velike prehrambene vrednosti. Forever Bee Pollen potpuno je prirodan i ne sadrži konzervanse, veštačke boje ni ukuse.

Polen je plodni prah cveća. Pčele ga sakupljaju i odnose u svoje košnice za hranu. Bez polena ne bi postojale biljke, drveće i cveće; čak i mi zavisimo od polena.

Bee Pollen sadrži veliki spektar hranjivih sastojaka potrebnih za očuvanje zdravlja. One uključuju sve vitamine B-kompleksa i vitamin C. Budući da su rastvorljivii u vodi, mogu se uzimati svakodnevno. Bee Pollen sadrži i vitamine D, E, K i beta-karoten – vitamin A, uz brojne minerale, enzime i koenzime, masne kiseline biljnog porekla, ugljene hidrate, proteine i 22 aminokiseline, uključujući i svih osam esencijalnih aminokiselina koje telo ne može samo sintetisati. Bee Pollen jedan je od najkompletnijih prehrambenih proizvoda dostupnih na tržištu.

Bee Pollen sadrži i lecitin koji je prirodan sastojak svih ćelija i potpomaže sagorevanje masnoća. Hranjivi sastojci u Forever Beee Pollenu lako su svarljivi i lako se apsorbuju u ljudskom telu. Forever Bee Pollen pomaže i u očuvanju zdravih krvnih sudova, imunološkog, nervnog i sistema za varenje.

U Forever Bee Pollen tableti je 500mg pčelinjeg polena.

Ostali sastojci Forever Bee Pollen: med, stearinsk kiselina, kremena zemlja, matična mleč.

Potrebno je uzimati najprje manju količinu, ¼ tableta kako biste se osigurali od alergijskih reakcija, potom postupno povećati dozu do jedne tablete tri puta dnevno.

 

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.