Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis

Kada pomislimo na pčele, najpre nam padnu na um med i polen. Međutim, još je jedna materija od velike važnosti, propolis kojeg čini lepljiva smola koju izlučuje drveće. Pčele sakupljaju i metabolišu propolis, a potom njime oblažu svoje košnice kako bi se zaštitile.

Toliko delotvoran, da je unutrašnjost pčelinje košnice katkada sigurnija od većine operacijskih sala. Ime propolis dolazi od grčke reči koja znači „pre grada“ što bi značilo da propolis brani celu zajednicu pčela od spoljašnjih pretnji.

Propolis ima istoriju staru 5.000 godina. Asirci i Grci koristili su ga za očuvanje zdravlja. Sadržavajući 22 aminokiseline, vitamine B-kompleksa i pojačan dodatkom matične mleči, Forever Bee Propolis izvrstan je način očuvanja prirodne telesne zaštite.

Forever Bee Propolis sakuplja se u visokim pustinjskim predelima gde nema zagađenja. Da bi se i nadalje osigurala njegova čistoća, koriste se patentirane sabirne posude za sakupljanje propolisa. Forever Bee-Propolis je 100% prirodan, bez dodataka konzervansa ili veštačkih boja.

Takođe je i izvrstan prirodni prehrambeni proizvod, bogat hranjivim sastojcima poput vitamina, minerala, enzima, aminokiselina i ostalih elemenata u tragovima.

Sadržaj tablete:

pčelinji propolis 500mg, med, izolat sojinog proteina, rogač, kremena zemlja, aroma badema, stearinska kiselina, natrijumova kroskarameloza, matična mleč.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.