Forever Cardio Health sa CoQ10 -za srce i krvne sudove

Forever Cardio Health sa CoQ10 -za srce i krvne sudove

Forever Cardio Health sa CoQ10 je specijalna formula načinjena tako da se lako rastopi u Aloe Vera gelu i osigurava tri dodatka ishrani koja su važna kardiovaskularnom sistemu..

Održava zdrav nivo homocisteina, predstavlja izvor koenzima Q10 koji podstiče bolji rad ćelija i osigurava antioksidanse koji su važni za rad srca. Zajedničkim djelovanjem, ovi sastojci podstiču zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Koenzim Q10 se proizvodi u našem organizmu, a neophodan je za funkcionisanje ćelija, uključujući ćelije srca i krvnih sudova. Koncentracije CoQ10 padaju sa starenjem, a baš tada nam je najviše potreban.

Forever Cardio Health sadrži vitamine B6, B12 i folnu kiselinu koji pomažu da se nivo homocisteina održi u normalnim vrednostima.

To pomaže održavanju normalne funkcije srca i krvnih sudova.

Forever Cardio Health takođe sadrži i ekstrakte lekovitih biljaka za koje je u studijima potvrđeno da se koriste u poboljšanju rada kardiovaskularnog sistema, a to su: seme grožđa, đumbir, bosvela i list masline.

Ovom sastavu dodati su minerali koji su korisni za rad srca: magnezijum, hrom, lecitin koji podmazuje krvne sudove i mobilizira masti, te snažne antioksidanse: vitamin C i E.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.