Forever ESM Complex – s Kurkumom i NEM®

Forever ESM Complex – s Kurkumom i NEM®

Forever ESM Complex je prirodno rešenje za podršku zdravim mišićima i zglobovima. Daje rezultate u samo 7 – 10 dana. Sadrži dva patentirana sastojka za zdravlje zglobova. Gotovo pet puta klinički efikasnijii od glukozamina i hondroitina.

Sposobnost kretanja je često nešto što uzimamo zdravo za gotovo sve dok se ta sposobnost ne smanji ili ograniči. Krećite se slobodno podržavajući udobnost pokreta i fleksibilnost najnovijim i klinički najnaprednijim proizvodom za  podršku zglobova i mišića. Forever ESM Complex je mešavina dva moćna sastojka  NEM® ** i BioCurc® ***.

NEM® ** je prirodni sastojak hrane uzet iz jaja. Sadrži hondroitin, hijaluronsku kiselinu, glikozaminoglikan i ključne proteine poput kolagena. Ovaj patentirani sastojak dokazao je svoju efikasnost kroz više naučnih istraživanja. Učestvuje u mobilnosti, povećanju udobnosti kretanja, te fleksibilnosti, u obnovi hrskavice, te smanjenju krutosti mišića i zglobova. Uz to, podstiče brz oporavak nakon treninga.

U ovoj izvanrednoj formuli dodatno je povećana efikasnost dodatkom kurkumina iz kurkume  i to ne u bilo kakvoj formi, već u verziji BioCurc®*** koja koristi našu patentiranu tehnologiju emulzifikacije. Ova tehnologija povećava bioraspoloživost kurkumina za 200% i time omogućava bolju apsopciju i iskoristljivost. Od davnina se veruje da baš ova biljka podržava zdrave zglobove i djeluje antioksidativno.

Danas je kurkumin predmet hiljadu objavljenih studija koje otkrivaju negove mnoge dobrobiti. Koristeći pouzdani sastojak i njegovo povećanje delovanja, kombinovali smo najbolje iz prirode i nauke.

Bilo da ste sportista u top formi, aktivni samo vikendom ili Vam je stalo do više uživanja u svakodnevnom kretanju, ova dva moćna sastojka pomoći će Vam samo s tri kapsule dnevno.

Ostali sastojci Forever ESM Complex su: pročišćeno sojino ulje, želatin, glicerin, pročišćena voda i ekstrakt rogača. Sadrži jaja i soju.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.