Forever Hand Sanitizer – s aloe verom i medom

Forever Hand Sanitizer – s aloe verom i medom

Forever Hand Sanitizer s Aloe Verom i medom napravljen je tako da ubija 99,99% mikroorganizama. Kožu neguje stabilizovana Aloe Vera, a med je hidrira i čini mekom dok se istovremeno čisti uz sve to sadrži prijatan miris limuna i lavande.

Kada se trudite da očuvate svoje zdravlje i zdravlje Vaše porodice, najveći neprijatelji su Vam oni koje ne možete videti. Aktivna porodica dolazi u kontakt sa svim i svačim uključujući i puno mikroba.

Treba nam biti jasno da aktivna porodica malo toga može učiniti da ne bi došla u kontakt s mikroorganizmima, ali postoji način da ih se lako oslobodite. Forever Hand Sanitizer je mala boca koja donosi mir. 

Aktivan sastojak Forever Hand Sanitizera je etil alkohol. Neaktivni sastojci su: voda, sok lista Aloe Vere Barbadensis, med, izopropil alkohol, parfem, glicerin, tetrahzdorksi-propil, etilen diamin, acrilati alkil akrilat, krospolimer, tokoferol acetat, izopropil. 

Veličina bočice od 2 OZ (65g) savršena je kako bi nam bila pri ruci bilo kad i bilo gde.

Proizvod je isključivo za spoljašnju upotrebu.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.