Forever Lean – blokira apsorbciju masti i ugljenih hidrata

Forever Lean – blokira apsorbciju masti i ugljenih hidrata

Forever Lean donosi nam dva revolucionarna sastojka koji mogu pomoći u smanjivanju apsorpcije kalorija  u telu iz masti i ugljenih hidrata.

Prvi od tih sastojaka jedinstven je jer upija masti, a dobijen je iz vlakana biljke Opuntia Ficus Indica, inače poznate pod nazivima indijska smokva, meksički kaktus ili opuncija.

Istraživanja su pokazala kako ovaj jedinstveni proizvod ima vrlo visoku sposobnost vezivanja masti u odnosu na druge vrste biljaka.

Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean je protein posebno dobijen iz zrna biljke belog graška  ( Phaseolus vulgaris ).

Ovaj protein deluje na usporavanje apsorpcije šećera u tankom crevu, privremeno inhibirajući aktivnost enzima koji pretvara skrob u šećer.

Zajedno, ova dva revolucionarna nova sastojka mogu Vam pomoći u traganju za dostizanjem svoje idealne telesne težine pomažući u blokiranju apsorpcije nekih masti i ugljenih hidrata koje konzumiramo.

Treći najefikasniji sastojak Forever Lean je hromov trihlorid. Hrom je vrlo važan mineral u tragovima koji pomaže prirodnoj sposobnosti tela u regulaciji šećera u krvi, delujući kao GTF kofaktor, odnosno faktor tolerancije glukoze.

To je posebno važno za normalan metabolizam.

Međutim, da bi se povećala efikasnost ovog dodatka, važno je zapamtiti potrebu za izgradnjom zdravih prehrambenih navika i redovito vežbati za što bolje rezultate Vašeg režima ukupne kontrole telesne težine.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.