Forever Lycium Plus – za očuvanje zdravlja

Forever Lycium Plus – za očuvanje zdravlja

Forever Lycium Plus je prehrambeni dodatak ishrani koji služi kao izvor antioksidansa, bioflavonoida i ostalih blagotvornih fitonutrijenata. Licium, kinesko voće koje se već vekovima koristi, pokazalo se delotvornim u poboljšanju tena i pomoći u očuvanju energije  i dobrog vida.

Bogat aminokiselinama, sastavnih delova proteina, vitaminima, licijum je poznat u Kini kao “yin tonik”. Tradicionalno se koristi na više načina za očuvanje zdravlja. Sladić se pak smatra najraširenijim zelenim biljem koje se koristi u Kini. Sadrži više od 150 hemijskih spojeva koji su se pokazali višestruko delotvornima.

Daleko se najčešće upotrebljava kao dodatak ostalom bilju, a glavna mu je funkcija podstaći delotvoran učinak tog bilja. To ga čini idealnim dodatkom za licijum.

Flavonoidni ekstrakt sladića koncentrisani je oblik bioflavonoida sladića. Proizveden je postupkom koji odstranjuje većinu glicirizina, izuzetno slatkog sastojka sladića koji katkad uzrokuje nepoželjne nuspojave.

Prema modernim istraživanjima, bioflavonoidi u sladiću među najjačim su antioksidansima koji su dosad otkriveni.

Ostali sastojci Forever Lycium Plus su: makrokristalinizirana celuloza, celuloza, stearinska kiselina, magnezijum stearat.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.