Forever Pomesteen Power – moćan antioksidans

Forever Pomesteen Power – moćan antioksidans

Forever Pomesteen Power – snabdevač organizma antioksidansima

Forever Pomesteen Power rešenje je za snabdevanje našeg organizma antioksidansima, za protivtežu naših nezadovoljavajućih prehrambenih navika. Ovaj snažan dodatak hrani deluje antioksidacijski, bori se protiv slobodnih radikala s dva najdelotvornija voća koje nalazimo u prirodi, a to su mogranj (šipak, nar) i mangostin.

Ove dvije vrste voća nude bogatu riznicu hranjivih sastojaka, istaknutu količinu ksantona, a sadrže i druge antioksidanse. Ksanton je toliko snažan tonutrijent koji oslobađanjem slobodnih radikala pomaže našem imunom sistemu u očuvanju snage i zdravlja. Ovaj sjajni voćni sok sadržava još i krušku, malinu, borovnicu i kupinu.

Zaštićen patentom, uz dodatak ekstrakta od semenki grožđa, ovaj sok predstavlja celovitu antioksidacijsku formulu.

GLAVNI SASTOJCI:

Mangostin je tek nedavno otkriven na zapadu, već postoje doslovno stotine istraživačkih radova o mangostinu iz svih krajeva sveta. Ovo tropsko voće je najveći pojedinačni izvor ksantona (antioksidansi) ikad otkriven. Korišten je vekovima u starim medicinama, npr. ayurvedskih iscelitelja i u  kineskoj medicini. Dok većina ljudi zna za antioksidativne efekte vitamina C i E, puno manje ih je svesno neverojatnog potencijala antioksidativne moći ksantona pronađenih u ovom voću.

Nar i šipak nazivaju i novim super voćem. Pun je antioksidanasa, vitamina A, C, E, kalijuma,  folne kiseline i gvožđa. Naučnici kažu da može pomoći ljudima kod srčanih bolesti, raka i problema vezanih za starenje, ima antiaging učinak. Fitoestrogeni iz koštica nara mogu umanjiti sindrome menopauze i postmenopauze, uključujući valove vrućine. To je jedna od malobrojnih biljaka koja sadrži sastojke slične estrogenima.

Ekstrakt semenki grožđa poznat je kao snažan antioksidans koji štiti telo od prevremenog starenja, bolesti i propadanja. Brojne naučne studije objavljene o ekstraktu semenki grožđa govore o povoljnim učincima proantocijanidina, posebice o zaštiti tela od oštećenja izazvanih sunčevim zračenjem, povoljnom efektu na vid, savitljivost zglobova, arterija i drugih telesnih tkiva, te povoljnom učinku na cirkulaciju krvi usled jačanja kapilara, vena i arterija.

Istraživanje američkih naučnika s University of Kentucky potvrđuje kako sastojak semenki grožđa uništava ćelije leukemije.

Uz ovakve sastojke, moć Forever Pomesteen Powera ne dovodo se u pitanje. Preporučena dnevna doza je 30 – 60 ml uz Aloe veru gel za dobro zdravlje, dugovečnost i dobru kondiciju.

 

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.