Forever Vitolize Man – za vitalnost muškarca

Forever Vitolize Man – za vitalnost muškarca

Forever Vitolize Man dodatak ishrani za vitalnost muškarca

Zdravlje prostate vremenom postaje važan problem veoma velikog procenta muškaraca, iako se tačna dob kada se to događa može razlikovati.

Forever Vitolize Man je snažan dodatak ishrani za vitalnost muškarca koji  sadrži više hranjivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika i više efikasnih biljaka. U kombinaciji sa zdravom ishranom iIi vežbanjem predstavlja prirodno rešenje kao pomoć u očuvanju zdrave prostate.

Ova jednistvena, jednostavna formula osigurava veoma delotvornu mešavinu snažnih lekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa koji pomažu da se održi normalan protok urina. Potpomažu zdravu funkciju testisa, te optimizuju rad prostate.

Autentična biljna mješavina Vitolize, sastavljena je od sabal palme, afričke šljive i semena bundeve. Svaka od ovih biljaka poznata je već vekovima u očuvanju  polnog i urinarnog sistema muškarcaa.

Vitamini C, D, E i B6 neophodni su za rad tih sistema i potrebni u stvaranju hormona. Ovi vitamini kombinovani su s mineralima selena i cinka kod kojih je dokazana delotvornost usmerena upravo na ta dva muška sistema.

Kvercetin i likopen se dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane s ovim neophodnim hranjivim sastojcima da bi povećali efikasnost delovanja.

Ostali sastojci Forever Vitolize za muškarce su: maslinovo ulje, želatin, glycerin, destilovana voda, pčelinji vosak, soja lecithin i ekstrakt rogača.

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.