Prirodni preparati u očuvanju i unapređenju imuniteta

 

imunitet

Imunitet je prva linija odbrane od virusa, bakterija, gljivica i drugih štetnih uticaja iz spoljašnje sredine. Imunitet se prvi aktivira u reakciji na toksine iz hrane, zagađenja vazduha i vode, stresa. Očuvanje i unapređenje imuniteta predstavlja prioritet savremenog čoveka, i odvija se u kontinuitetu, nezavisno od godišnjeg doba i vremenskih prilika.

Kao doktor medicine, u izboru preparata koji doprinose očuvanju i unapređenju imuniteta, prednost dajem prirodnim preparatima dobijenim iz organski uzgajanog bilja, organski uzgajanog voća i povrća i proizvoda na bazi meda dobijenih od pčela koje borave na organski uzgajanim pašnjacima.

 imunitet
Moje lično iskustvo u popravljanju imuniteta je jako pozitivno u toku korišćenja napitaka na bazi alojeAloe Vera Gel,  Aloe Berry Nectar, Aloe Bits &Peaches), Pomesteen Power-a, Forever Active Probiotic-a, Forever Artic Sea, Forever Immublend-a, Forever Royal Gelly-ja, Forever Bee Propolis-a i čaja Blossom Herbal Tea.

Ukratko, evo kako navedeni preparati utiču na imunitet.

Napici na bazi aloje uništavaju bakterije, viruse i gljivice, deluju detoksikaciono, smanjuju zapaljenje i deluju antioksidativno.

 imunitet
Pomesteen Power sadrži voće (šipak, nar, mango) koji deluju kao snažni antioksidansi.

Forever Active Probiotic sadrži 6 vrsta bakterija koje su važne za normalan rad organa za varenje, a dobro stanje organa za varenje jako je važno u celokupnom imunitetu.

Artic Sea sadrži omega 9 koji direktno utiče na imunitet kako kod imunoloških oboljenja (alergija, astma, autoimuna oboljenja), tako i kod tumora (sprečava nastanak tumora, srečava deobu kancerskih ćelija).

Forever Immublend sadrži frukto-oligosaharide (proizvode probiotske bakterije u organima za varenje), laktoferin (pomaže proizvodnju imuno-ćelija), Gljive Maitake i Shitake (pomaže proizvodnju imunoloških ćelija), vitamin D (pojačava imunološke ćelije), vitamin C (antioksidans), cink (deluje antioksidativno).

 imunitet
Matična mleč je značajna u popravljanju imuniteta. Sprečava rast tumora, smanjuje efekte hemioterapije, preporučuje se u prevenciji prehlade i gripa. Predstavlja prirodni antibiotik jer ubija bakterije i gljivice.

Propolis je prirodni proizvod koji ima antibakterijsko, antivirusno, antigljivično, antiseptično, lokalno anestetičko, blago antioksidativno i antikancerogeno dejstvo.

Čaj Blossom Herbal Tea poboljšava cirkulaciju, ubrzava detoksikaciju (pogotovu uz istovremenu upotrebu Aloe Vera Gela) i deluje kao diuretik.

 

Za više informacija i stručne savete i preporuke možete me kontaktirati ovde

ili direktno na mail ristictatjana@gmail.com i tel. +381 641981563.

Za više informacija i naručivanje popunite podatke u nastavku


Buy Forever Living Products product's in Your Country

UKUKUSAUSACanadaCanadaAustraliaAustralia
SpainSpainPortugalPortugalNetherlandsNetherlandsCzech RepublicCzech Republic
SlovakiaSlovak RepublicBelgiumBelgiumLuxembourgLuxembourgGreeceGreece
IrelandIrelandNorthern IrelandNorthern IrelandSingaporeSingaporeMalaysiaMalaysia
PhilippinesPhilippinesMexicoMexicoSouth AfricaSouth AfricaNew ZealandNew Zealand
comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.