Reproduktivno zdravlje – kako ga popraviti, očuvati i unaprediti preparatima iz prirode

 

baby

Reproduktivno zdravlje je stanje potpunog fizičkog, mentalnog i socijalnog blagostanja u svim područjima vezanim za  reproduktivni sistem i njegovo funkcionisanje, u svim fazama života (definicija Svetske zdravstvene organizacije -WHO).

Reproduktivno zdravlje podrazumeva da su ljudi u mogućnosti da imaju zadovoljavajuć i siguran seksualni život i sposobnost da imaju potomstvo, kao i slobodu da odluče da li će ga imati, kada i u koliko.

Kao doktor medicine,  u nameri da Vam pomognem da sačuvate i unapredite svoje reproduktivno zdravlje, želim da Vam preporučim prvenstveno dva preparata-  L-arginin (Argi+ ) i peruansku maku (Forever Multi Maca).

ARGI Amino kiselina L- arginin je jako važna za zdravlje. Spada u esencijalne amino kiseline i unosi se  putem hrane (crveno meso, orašasti plodovi, riba, semenke, susam, lubenica, integralni pirinač, suvo grožđe…) ali i putem suplemenata.

Amino kiselina L- arginin je neophodna za proizvodnju azot-oksida poznatog kao “čudotvorni molekul” a u medicinskoj praksi poznatog i kao “prirodna vijagra”. Seksualno i reproduktivno zdravlje u direktnoj je zavisnosti od L-arginina. Sa njenim povećanim unosom u velikoj meri raste reproduktivna sposobnost žene i poboljšava se erektilna sposobnost muškarca.

Skoro 50% muškaraca starijih od 40 godina ima smanjen protok krvi u arterijama genitalnog područja. Doziranim unosom L-arginina povećava se protok krvi u arterijama genitalnog područja, obezbeđuje se veća i bolja raspodela muškog polnog hormona testosterona i poboljšava se vitalnost spermatozoida.

Takođe se povećava i seksualna želja kod oba pola, kao i senzibilitet tela pre, u toku i posle seksualnog odnosa. Potreba za L-argininom je veća kod mušaraca jer semena tečnost sadrži 80% L-arginina a njen nedostatak može da dovede do neplodnosti.

Zbog toga većina terapija steriliteta podrazumeva uzimanje L-arginina dozirano, kroz suplemente. Dnevni unos je 2-5 g a za lečenje muške neplodnosti preporučena doza je 4 g.

Prema najnovijim istraživanjima davanje L-arginina kod trudnica nije kontraindikovano. Naprotiv, smanjuje mogućnost pojave pre-eklampsije kod trudnica sa visokim rizikom za pre-eklampsiju.

Argi+ sadrži, pored L-arginina i nar, ekstrakt crvenog vina i ekstrakt grožđa i maline.

Nar ima antioksidativna svojstva, ekstrakt crvenog vina održava nivo “dobrog”, HDL holesterola dok ekstrakt grožđa i maline doprinosi zdravlju kardiovaskularnog i imunološkog sistema.

multimaca Drugi preparat, Multi Maca predstavlja kombinaciju peruanske make i moćnih lekovitih biljaka. Ima značajni efekat na mnoge funkcije tela, pogotovu na reproduktivnu funkciju kako žena, tako i muškaraca.

Dejstvo multi make kod žena

-uravnotežuje ženske polne hormone – uklanja simptome PMS-a, smanjuje bolove u toku menstrualnog ciklusa, reguliše neuredne menstrualne cikluse

-pojačava libido i plodnost

-uklanja simptome menopauze (noćno znojenje, valunge, veliko kolebanje raspoloženja)

Delovanje multi make kod muškaraca

-povećava libido i potenciju- deluje kao jak afrodizijak

-poboljšava potenciju, ublažava probleme  sa erekcijom (i produžava trajanje erekcije)

-poboljšava plodnost- povećava volumen sperme, povećava broj i poboljšava pokretljivost spermatozoida

-ublažava simptome andropauze

 

Za više informacija, stručne savete i preporuke  možete me kontaktirati ovde

ili direktno na mail  ristictatjana@gmail.com i tel. +381 641981563.

Za više informacija i naručivanje popunite podatke u nastavku


Buy Forever Living Products product's in Your Country

UKUKUSAUSACanadaCanadaAustraliaAustralia
SpainSpainPortugalPortugalNetherlandsNetherlandsCzech RepublicCzech Republic
SlovakiaSlovak RepublicBelgiumBelgiumLuxembourgLuxembourgGreeceGreece
IrelandIrelandNorthern IrelandNorthern IrelandSingaporeSingaporeMalaysiaMalaysia
PhilippinesPhilippinesMexicoMexicoSouth AfricaSouth AfricaNew ZealandNew Zealand
comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.