Kako rešiti prolećni umor i povećati energiju ?

 

Spring Fatigue

Ako ste pažljivo čitali moje članke, jedan je napisan još u toku zime na temu Zdravlje zimi gde je upravo bilo reči kako se pripremiti za proleće na vreme i sprečiti prolećni umor sa kojim se većina nas susreće.

Promenljive vremenske prilike u proleće često prate i određene foziološke reakcije: zamaranje, osećaj težine i umora, nedostatak energije a sve spadaju u sindrom koji nazivamo “prolećni umor”.

Kako ste sada dočekali proleće – da li se žalite na promene vremena, manjak energije i prolećni umor ? Ili ste bili “dobri đaci” pa ste se pridržavali saveta i sad ste skroz u redu i spremni na predstojeće izazove proleća ?

No, i ako niste poštovali pravila ishrane i unosili adekvatne nutritivne dodatke, situacija se da rešiti.

Kako rešiti prolećni umor ?

Spring Fatigue

  1. Pravilno se hranite. Uzimajte sveže voće i povrće,unosite balansiran obrok u kome ima vitamina, minerala, proteina ali i ugljenih hidrata i masti. Unosite dovoljnu količinu tečnosti, pre svega vode.
  2. Redovno se umereno krećite, boravite na svežem vazduhu, vežbajte u aerobnim uslovima.
  3. Unosite nutritivne dodatke, pogotovu ako ste izloženi povećanom fizičkom ili psihičkom naporu ili stresu. Nutritivni dodaci prirodnog porekla relativno brzo a provereno uspešno mogu popraviti vaše stanje i pomoći Vam da se osećate sveže, odmorno i da budete puni energije.

Spring Fatigue

Od preparata prirodnog porekla preporučuju se sledeći: Aloe Vera napici (Joost Pineapple, napitak na bazi ananasa,kokosa i đumbira i  Joost Blueberry, napitak na bazi borovnice, akaija i limuna), Vitolize -men, kompleks vitamina i minerala za muškarce odn. Vitolize -women kompleks vitamina i minerala za žene i čaj Herbal Blossom Tea. Ove preparate preporučujem za nadoknadu neophodnih vitamina i minerala a čaj za hidrataciju i osveženje.

Osim njih, preporučujem i preparate koji povećavaju snagu i izdržljivost. Ovi preparati se pogotovu preporučuju ako ste izloženi intenzivnim naporima koji traže veoma visok nivo energije.

Spring Fatigue

Forever Gin-Chia predstavlja kombinaciju dve prastare biljke: golden chia sa Zapada i ginseng s Istoka. Ove biljke sadrže snažne antioksidanse. U kombinaciji, ove dve biljke podižu nivo energije, povećavaju izdržljivost i održavaju zdrav krvotok.

Forever Gingko Plus u kome se nalazi ekstrakt lišća Ginko bilobe, njen glavni sastojak, kombinovan s kineskim biljem snažnog delovanja: Ganoderma od gljiva reishi, bobica Schisandre i sušene biljke Fo-Ti. Ginko pojačava dotok krvi u mozak i zato je izvanredan “tonik za mozak”.

Forever CardioHealth sa CoQ10 jako je važan za nesmetan rad srca ali i celog tela jer predstavlja izvor koenzima CoQ10. Koenzim Q10 je esencijalni biomolekul i nalazi se u mitohodrijama. Pretvaranje hrane u energiju zahteva niz biohemijskih lančanih reakcija za koje je neophodan CoQ10. Kad telu dodajemo CoQ10, možemo stvoriti neophodnu energiju a CoQ10 je i snažan antioksidans.

 

Za više informacija i stručne savete i preporuke možete me kontaktirati ovde

ili direktno na mail ristictatjana@gmail.com i tel. +381 641981563 ukoliko želite da poručite ove proizvode pojedinačno !

Za više informacija i naručivanje popunite podatke u nastavku


Buy Forever Living Products product's in Your Country

UKUKUSAUSACanadaCanadaAustraliaAustralia
SpainSpainPortugalPortugalNetherlandsNetherlandsCzech RepublicCzech Republic
SlovakiaSlovak RepublicBelgiumBelgiumLuxembourgLuxembourgGreeceGreece
IrelandIrelandNorthern IrelandNorthern IrelandSingaporeSingaporeMalaysiaMalaysia
PhilippinesPhilippinesMexicoMexicoSouth AfricaSouth AfricaNew ZealandNew Zealand
comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.