Matična mleč i njen uticaj na zdravlje

 

Royal Jelly
Matična mleč je idealan dodatak ishrani i predstavlja čisto zlato u bogatoj paleti proizvoda koji se preporučuju za očuvanje i unapređenje zdravlja.

Matična mleč predstavlja hranu kojom se hrani matica a obezbeđuje joj dug život, 30-50 puta duži od života pčele radilice , i utrostručenje veličine u odnosu na radilicu, kao i visoku produktivnost.

Dejstva matične mleči:

 • Ona leči, hrani i revitalizuje telo. Royal Jelly
 • Bogat je izvor minerala (P, S, Ni, Mn, Co), vitamina (A, B kompleksa C, D i E), proteina i enzima. Sadrži kolagen i koenzim Q10. Matična mleč predstavlja prirodni izvor acetil holina, neurotransmitera koji omogućava prenos impulsa između nervnih ćelija.
 • Matična mleč koristi se u regulisanju poremećaja ishrane kod dece, kao i hipotrofije, bolesti pluća i CNS-a i unutrašnjih moždanih trauma.
 • Korisna je u lečenju slabosti kod starijih osoba.
 • Značajno povećava izdržljivost organizma pa se koristi kod dece u razvoju i sportista.
 • Unapređuje rad KVS-a
 • Koristi se u lečenju muške i ženske neplodnosti i poremećaja menstrualnog ciklusa, unapređuje stanje materice.
 • Matična mleč je značajna u popravljanju imuniteta. Sprečava rast tumora, smanjuje efekte hemioterapije, preporučuje se u prevenciji prehlade i gripa.
 • Predstavlja prirodni antibiotik jer ubija bakterije i gljivice.
 • Odlična je za zdravlje kostiju, rad nervnog sistema, popravlja krvnu sliku, ublažava depresiju, smanjuje vrednost holesterola, popravlja potenciju.
 • Odličan je dodatak ishrani trudnicama, dojiljama i deci (starijoj od 9 meseci).
 • Smanjuje stres, omogućava miran, okrepljujući i kvalitetan san, omogućava normalan rad creva, uravnotežuje metabolizam.
 • Preporučuje se kod hroničnog umora i iscrpljenosti.
 • Matična mleč značajan je sastojak kozmetičkih proizvoda jer zbog prisustva kolagena i koenzima Q10 značajno popravlja kvalitet kože. Može se koristiti kod lečenja akni i psorijaze.

Upotrebljava se u obliku lingvaleta koje se stavljaju pod jezik i tako direktno dospeva u krv što omogućava da ih organizam može maksimalno iskoristiti.

Koristila sam tablete matične mleči prošle godine. Oslabljeni imunitet me pratio uzasopno mesecima, imala sam 8 puta herpes u periodu od 6 meseci. Nakon prvog meseca uzimanja matične mleči uz Aloe Vera Gel svi problemi su nestali i ja sam se osećala potpuno preporođeno ! Ove tablete svima preporučujem, naročito nakon iscpljenosti, puno rada, duže bolesti, a najviše deci i starijim osobama.

 

 

Za više informacija, lekarske savete i preporuke  možete me kontaktirati  ovde

ili direktno na mail ristictatjana@gmail.com i tel. +381 641981563.

Za više informacija i naručivanje popunite podatke u nastavku


Buy Forever Living Products product's in Your Country

UKUKUSAUSACanadaCanadaAustraliaAustralia
SpainSpainPortugalPortugalNetherlandsNetherlandsCzech RepublicCzech Republic
SlovakiaSlovak RepublicBelgiumBelgiumLuxembourgLuxembourgGreeceGreece
IrelandIrelandNorthern IrelandNorthern IrelandSingaporeSingaporeMalaysiaMalaysia
PhilippinesPhilippinesMexicoMexicoSouth AfricaSouth AfricaNew ZealandNew Zealand
comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.