Peruanska maka i njen uticaj na zdravlje

 

multi-maca

Peruanska maka ima brojne uloge u organizmu i veliki značaj za zdravlje.

Deluje kao antioksidans i afrodizijak, podstiče memoriju i mentalne sposobnsoti, stimuliše rad nervnih ćelija, poboljšava cirkulaciju, smanjuje depresiju i anksioznost, povećava fizičku izdržljivost i stanje energije, reguliše hormonski status muškaraca i žena.

Peruanska maka revitalizira celo telo, otklanja stanja hroničnog umora i stresa, poboljšava cirkulaciju, pomaže u stvaranju mišićne mase na prirodan način i snažan je afrodizijak.

Forever Multi Maca predstavlja kombinaciju peruanske make i izabranih sastojaka pa je, stoga,  jedan od najboljih proizvoda iz ove kategorije u svetu.

Sadrži 60% ugljenih hidrata, 10% proteina, 8,5% vlakana i 2,2% masti.  Multi maka sadrži nekoliko aminokiselina – fenilalanin, tirozin, histidin i arginin – koje imaju značajnu ulogu u mnogim funkcijama tela uključujući i polnu i reproduktivnu funkciju i muškaraca i žena.

Zašto sam ja izabrala multi maku ?

Početkom godine, januara meseca, otišla sam na kontrolu sa idejom da proverim nivo ženskih polnih hormona. U tom momentu moji su rezultati bili loši. imala sam disbalans hormona i obilna krvarenja.

Nakon proučavanja sastava i iskustava mojih prijateljica, odlučila sam da probam kakav će efekat imati na mene. Posle samo mesec dana moji su hormoni bili odlični, nije bilo više promene raspoloženja u PMS-u, mnogo su manja krvarenja i osećam se mnogo bolje. Imam više energije i bolje sam raspoložena. Multi maku pijem i sada, ona je moj obavezni dodatak ishrani. Pomaže mi da očuvam i unapredim celokupno zdravlje a pogotovu reproduktivno zdravlje.

Dejstvo multi make kod žena

multi-maca -uravnotežuje ženske polne hormone – uklanja simptome PMS-a, smanjuje bolove u toku menstrualnog ciklusa, reguliše neuredne menstrualne cikluse

-pojačava libido i plodnost

-pomaže u sređivanju problema na licu i telu izazvanih hormonalnom disfunkcijom (kod pojave akni, suvoće kože i sl.)

-uklanja simptome menopauze (noćno znojenje, valunge, veliko kolebanje raspoloženja)

-sređuje probleme sa štitnom žlezdom, osteoporozom i fibromialgijom

Delovanje multi make kod muškaraca

-povećava libido i potenciju- deluje kao jak afrodizijak

-poboljšava potenciju, ublažava probleme  sa erekcijom (i produžava trajanje erekcije)

-poboljšava plodnost- povećava volumen sperme, povećava broj i poboljšava pokretljivost spermatozoida

-ublažava simptome andropauze

 

Za više informacija, stručne savete i preporuke  možete me kontaktirati  ovde

ili direktno na mail  ristictatjana@gmail.com i tel. +381 641981563.

 

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.