Poboljšajte imunitet na prirodan način – ImmuBlend na dar !

Poboljšajte imunitet na prirodan način – ImmuBlend na dar !

Ojačajte svoj imunitet – zdravlje na dar

 

Imunitet je medicinski pojam  kojim se označava sposobnost organizma da se odupre i odbrani od infekcija, bolesti  ili neke druge biološke ili hemijske opasnosti.

Imunitet funkcioniše poput mehanizma čija je uloga uspostavljanje barijera protiv patogena  (virusi, bakterije, parazita), kancerogenih ćelija, štetnih molekula i otrova  (npr. zmijski).

Sveukupni mehanizam odbrane organizma zovemo imuni sistem.

Forever ImmuBlend predstavlja pomoć organizmu za funkcionisanje kompletnog imunog sistema.

Zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima, pomaže odbrambenom sistemu organizma da dostigne svoje maksimalne mogućnosti na svim nivoima.

Forever ImmuBlend predstavlja mešavinu laktoferina, gluko-oligosaharida, gljiva maitake i šitake, vitamina D i C i cinka.

Svaki od ovih satojaka značajno doprinosi popravljanju imuniteta a kao kombinacija predstavljaju pravi blagoslov za Vaše zdravlje!

Sastav ovog preparata je tako dobar da sam ga odmah poklonila svojoj mami koja je prošle godine imala opearciju kancera debelog creva i hemioterapiju nakon toga !

 

imunitet

Frukto-oligosaharidi proizvode zdravu koncentraciju probiotskih bakterija i digestivnom sistemu.

Laktoferin  sintetišu neutrofili, i skladišti se unutar granula neutrofila. Laktoferin koji sadrži granule može biti ili izlučen u krv kad se stimuliše ili inkorporiran u fagozome (Maher i drugi., 1993, Van Snik i drugi,. 1974). Pokazalo se da je lučenje Laktoferina u krvni sistem indukovano od strane raznih stanja kao što su povećanje nivoa gvožđa u krvi, upala, infekcija, i tokom karcenogeneza.

Laktoferin takođe pokazuje imunomodulatorsku aktivnost.

Laktoferin stimuliše proizvodnju i povećava aktivnost T i B limfocita i NK (NK- Natural Killer- Ćelije ubice), koji kasnije otpuštaju razne citokine i zbog toga povećava fagocitnu i citotoksičnu aktivnost  ćelija RES-a (retikoendotelnog sistema).  Laktoferin ubrzava sazrevanje limfocita, B i T ćelija i podiže ekspresiju nekoliko tipova ćelijskih receptora.

Njegovo prirodno pojavljivanje u telu čini ga bezbednim, i uzimanje ovog sastojka će pomoći organizmu da se bori protiv karcinogeneze.

Maitake i šitake gljive značajno popravljaju funkciju imunog sistema i kardiovaskularnog sistema.

Ove gljive sadrže vitamin D koji je esencijalan za imunološki sistem i stvaranje mijelina važnog za funkcionisanje nervnog sistema.

Maitake gljive koriste se u Japanu i Kini više od 3000 godina. Maitake su u japanu bile monetarna jedinica, a vrednost im je odgovarala težini u srebru.

Maitake gljive mogu sprečiti rast tumora i stimulisati imuni odgovor. Odlične rezultate pokazale su upotrebom kod tumora dojke i kolana ali i kod raka pluća, želuca i jetre.

Šitake gljive korišćene su još u dinastiji Ming kao sredstvo za povećanje energije i lečenje parazitarnih infekcija. Dokazano je njeno dejstvo u borbi protiv tumora i stimulaciji imunog sistema.

Naučnici su nedavno otkrili da se imunološki sistem u telu ne može aktivirati bez vitamina D.

Vitamin D ima 3 centralne funkcije – regulisanje imunološkog sistema, regulisanje rasta ćelija i regulisanje hormonske ravnoteže. Veliki broj bolesti kao što su rak, dijabetes, multipla skleroza, depresija, neplodnost i mnoge druge mogu biti uzrokovane nedostatkom ovog vitamina.

Vitamin C deluje antioksidativno.

Cink je snažan imunoregulator.

Cink je oligoelement koji ima važne funkcije u organizmu: doprinosi stvaranju preko 200 enzima, neophodan je za mnoge metaboličke procese i uključen je u sintezu DNK i proteina.

Kombinacija svih neophodnih sastojaka za imunitet u ImmuBlendu obezbeđuje osnovne hranljive sastojke za zdrav imuni sistem i prirodne biljne sastojke koji sinergistički pojačavaju imunu funkciju.

U nastavku pročitajte srodne članke: Za imunitet dece – fantastična Aloe Vera i aromatična breskva,

Pripremite imunitet za proleće – alergeni i imunitet,

Jačanje imuniteta kod dece prirodnim putem,

Kako očuvati i unaprediti imunitet sredstvima prirodnog porekla

 

Za više informacija i stručne savete i preporuke možete me kontaktirati ovde

ili direktno na mail ristictatjana@gmail.com i tel. +381 641981563 ukoliko želite da poručite ove proizvode pojedinačno !

Za više informacija i naručivanje popunite podatke u nastavku


Buy Forever Living Products product's in Your Country

UKUKUSAUSACanadaCanadaAustraliaAustralia
SpainSpainPortugalPortugalNetherlandsNetherlandsCzech RepublicCzech Republic
SlovakiaSlovak RepublicBelgiumBelgiumLuxembourgLuxembourgGreeceGreece
IrelandIrelandNorthern IrelandNorthern IrelandSingaporeSingaporeMalaysiaMalaysia
PhilippinesPhilippinesMexicoMexicoSouth AfricaSouth AfricaNew ZealandNew Zealand
comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.