Probiotik – saveznik na putovanju

Probiotik – saveznik na putovanju

Kakav je uticaj probiotika na zdravlje ?

 

Mikrobi su živi mikroorganizmi koji žive u našem telu i igraju ulogu u našem opštem zdravlju i blagostanju.

Dok su neki mikrobi loši, većina je korisna.

probiotici

Ove ,,dobre bakterije” se zovu ,,probiotik”, što na grčkom znači ,,za život” (pro-za, bios- život).

Dobre bakterija su jako važne za ljudsko zdravlje i potrebno je dodavati ih ishrani kroz probiotsku terapiju.

Dobre bakterije u sistemu za varenje imaju više različitih uloga:  sinteza vitamina, sinteza neurotransmitera i aminokiselina, metabolisanje sastojaka hrane i lekova.

U ovim letnjim mesecima preporučujem da sa sobom na put obavezno ponesete Forever Active Pro – B.

Zašto?

Predstavlja odličnu kombinaciju sojeva “dobrih” bakterija, efikasan je u svom delovanju i ne mora se čuvati u frižideru pa je komforno nositi ga jer ne zahteva posebne uslove čuvanja.

Sem toga, reakcije digestivnog sistema na promenu sredine su čest neželjen pratilac putovanja, pogotovu leti. Da biste sigurnije i opuštenije proveli svoj godišnji odmor, poželjno je poneti ga sa sobom. Još je bolje uzimati probiotik nekoliko dana pre putovanja i sve vreme letovanja.

Da biste sebi obezbedili mirno i ugodno putovanje bez stresa i neželjenih komplikacija u vidu čestih putničkih dijareja, Forever Active Pro – B obavezno dodajte u Vaš paket za putovanja !

Forever Active Pro – B je mala tableta, laka za gutanje koja pomaže u održavanju balansa količine prirodnog probiotika

Probiotici u Forever Active Pro – B proizvodu sadrže 6 sojeva bakterija. Ove bakterije su izvedene iz rodova Lactobacillus i Biphidobacterium.

Forever Active Prob – B sa 6 vrsta bakterija i 8 milijardi dobrih bakterija po dozi ne mora se držati u frižideru već na sobnoj temperaturi.

Forever Active Pro – B se preporučuje za primenu u tandemu sa  Aloe Vera Gelom.  Aloja se ponaša kao ,,prebiotik”, koji podstiče rast i obezbeđuje idealne uslove za funkciju probiotika.

Ukoliko želite da imate zdrav digestivni trakt, povećate apsorpciju hranljivih materija i imunitet, dodajte Forever Active Pro – B Vašem dnevnom programu dodataka ishrani !

 

Pročitajte srodne članke Probiotici, lepota i zdravlje

U kakvoj su vezi probiotici i zdravo mršavljenje?

Probiotici i imunitet

 

Za više informacija i stručne savete i preporuke možete me kontaktirati ovde.

ili direktno na mail ristictatjana@gmail.com i tel. +381 641981563 ukoliko želite da poručite ove proizvode pojedinačno !

 

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.