Recite zbogom bolestima – očeličite imunitet na prirodan način !

Recite zbogom bolestima – očeličite imunitet na prirodan način !

Kako pojačati imunitet na prirodan način ?

 

Imuni sistem štiti telo od bolesti, on je prirodna barijera, sposobnost našeg organizma da se izbori s bolestima. Imunitet je prva linija odbrane od virusa, bakterija, gljivica i drugih štetnih uticaja iz spoljašnje sredine. Imunitet se prvi aktivira u reakciji na toksine iz hrane, zagađenja vazduha i vode, stresa.

Kao doktor medicine, u izboru preparata koji doprinose očuvanju i unapređenju imuniteta, prednost dajem prirodnim preparatima dobijenim iz organski uzgajanog bilja, organski uzgajanog voća i povrća i proizvoda na bazi meda dobijenih od pčela koje borave na organski uzgajanim pašnjacima.

Prirodni preparati za popravljanje imuniteta

  • Aloe Vera Gel, sok same Aloe Vera biljke, koju su nekada zvali biljkom besmrtnosti, ima kroz mnogobrojne naučne studije dokazane višestruke efekte na imunitet. On ima  antibakterijska, protiv-upalna, imunostimulativna, antioksidativna i imunomodulatorna svojstva. Stimuliše  stvaranje  antitela. Sem direktnog dejstva na imunitet, deluje i indirektno. Pospešuje detoksikaciju, rad unutrašnjih organa i potpomaže varenje.

  • Forever Kids, minerali, vitamini i fitonutritijenti poreklom iz organski uzgajanog voća i povrća namanjen za imunutet, rast I razvoj dece starosti 2 godine pa naviše. Obogaćen je gvožđem i prirodnim mineralima, i obezbeđuje vašem detetu sve vitamine i minerale kao i fitonutritijente koji pomaže izgradnji zaštite i rastu zdravog organizma.

 

  • Maticna mlec/ Forever Royal Jelly, hrana kojom pčele hrane samo matice, koje posle rađaju celu košnicu, nezamenjiva je  u popravljanju imuniteta. Sprečava rast tumora, smanjuje efekte hemioterapije, preporučuje se u prevenciji prehlade i gripa. Predstavlja prirodni antibiotik jer ubija bakterije i gljivice. Odlična je za zdravlje kostiju, rad nervnog sistema, popravlja krvnu sliku, ublažava depresiju, smanjuje vrednost holesterola, popravlja potenciju.

 

  • Forever Bee Propolis– superefikasan prirodan način borbe protiv većine virusa, uključujući i virus gripa ; protiv gljivica, parazita i bakterija. Za jačanje imuniteta. Preporučljivo ga je uzimati kao dodatak kod anemije, upale respiratornih organa, herpesa, upala želuca, creva, žučnih puteva, mokraćne bešike.

  • Forever Bee Polen- Polen sadrži gotovo sve hranjljive materije neophodne za rast, razvoj i zdravlje ljudskog organizma zbog čega ga je Svetska zdravstvena organizacija proglasila supernamirnicom. Enzimi iz polena imaju izrazito antioksidativna svojstva i suzbijaju razvoj teških oboljenja (kancer, kardiovaskularna oboljenja, dijabetes i hipertenzija). Jača imunološki sistem, deluje antivirusno, antibakterijski (ubija čak i Staphylococcus aureus) i antigljivično (protiv kandide).

imunitet dece

  • Forever Active Probiotic sa 6 različitih vrsta bakterija, koje su neophodne za funkcionisanje našeg organizma. Forever Active Probiotic se preporučuje za primenu u tandemu sa  Aloe Vera Gelom.  Aloja se ponaša kao ,,prebiotik”, koji podstiče rast i obezbeđuje idealne uslove za funkciju probiotika. Ukoliko želite da imate zdrav digestivni trakt, povećate apsorpciju hranljivih materija i imunitet, dodajte Forever Active Probiotic Vašem dnevnom programu dodataka ishrani!

 

Za više informacija i stručne savete i preporuke možete me kontaktirati ovde.

ili direktno na mail ristictatjana@gmail.com i tel. +381 641981563 ukoliko želite da poručite ove proizvode pojedinačno !

Za više informacija i naručivanje popunite podatke u nastavku
Buy Forever Living Products product's in Your Country
UKUKUSAUSACanadaCanadaAustraliaAustralia
SpainSpainPortugalPortugalNetherlandsNetherlandsCzech RepublicCzech Republic
SlovakiaSlovak RepublicBelgiumBelgiumLuxembourgLuxembourgGreeceGreece
IrelandIrelandNorthern IrelandNorthern IrelandSingaporeSingaporeMalaysiaMalaysia
PhilippinesPhilippinesMexicoMexicoSouth AfricaSouth AfricaNew ZealandNew Zealand
comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.