Tatjana Ristić

Tatjana Ristić

Tatjana Ristić – moj put u Forever Living Products-u

Tatjana Ristić

Tatjana Ristić – Kako sam započela saradnju sa Forever Living Products-om

Zovem se Tatjana Ristić. Po zanimanju sam doktor medicinskih nauka i specijalista kliničke biohemije.

Rođena sam i živim u Srbiji, u Nišu,  gde sam na Medicinskom fakultetu stekla svoje zvanično medicinsko obrazovanje.

Kao i većina doktora medicine, svoju karijeru videla sam i gradila kroz standardni školski sistem i klasičan put većine svojih kolega.

Nakon završenog medicinskog fakulteta, sledila je specijalizacija sa kojom je trebalo imati zanat u rukama. Završila sam specijalizaciju iz kliničke biohemije i godinama se usavršavala u polju dijagnostike i laboratorijske medicine.

Nakon specijalizacije dosli su magisterijum iz biohemije a zatim i doktorat iz biohemije. Moje naučno usavršavanje zadovoljavalo je moju želju za daljim proširivanjem znanja, istraživanjima, stalnim edukacijama i usavršavanjima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Oduvek sam imala stalnu želju da učim i dalje i stičem nova znanja.

Svaka edukacija bila je novi izazov i donosila nove satisfkcije.

Uz to su, naravno, išle i edukacije iz jezika (engleskog, nemačkog, španskog) i kompjutera, držanje predavanja kako na domaćim tako i na stranim kongresima na engleskom jeziku, i učešća na projektima.

U julu 2013. godine krenula sam na put ličnog razvoja i završila brojne edukacije iz oblasti ličnog razvoja među kojima i NLP praktičar, NLP master, NLP Coach i energetske tehnike (među kojima kureseve iz Tehnologije Višeg Ja i Kundalini reiki praktičar).

U okviru ličnog razvoja priključila sam se edukacionoj platformi Buđenje Božanstvene Žene i napravila seriju interaktivnih radionica sa ciljem osvešćivanja punog potencijala žena. Napravila sam i stranicu na Facebook-u pod nazivom “Ženske priče”.

Iskreno, do kraja novembra 2017. godine nikako mi nije padalo na pamet da postanem član neke multilevel mreže (MLM) i  bavim se tzv. “prodajom” proizvoda.

Bilo je  puno mreža,  kvalitetnih proizvoda i poziva dragih ljudi  da im se priključim. Uvek sam odmahivala glavom “ne, to nije za mene ” i čvrsto ostajala dosledna u tom svom stavu.

A onda mi je jedan prijatelj krajem novembra 2017. godine poslao link da pogledam video o radu Forever Livinga i online obuci.

Moram reći da sam zaista bila oduševljena.

Mogla sam da spojim svoju profesiju doktora medicine sa upotrebom i preporukom proizvoda koji su olakšavali izlečenje ljudi, omogućavali prevenciju bolesti i unapređenje i očuvanje sopstvenog zdravlja.

Proizvodi su bili vrhunskog kvaliteta, sa proverom na tržištu dugom već 40 godina, a pravljeni su od sastojaka proverenog, organskog kvaliteta i tehnologijom koja je čuvala karaktersitike sastojaka.

Tatjana RistićKompanija je internacionalna, možete poslovati širom sveta a 95% poslovanja obavlja se online, za više informacija kliknite ovde.

To mi je bilo jako primamljivo jer je pružalo mogućnost rada od kuće. Nezavisno od konvencionalnog i fiksnog radnog vremena , sama biram kada i koliko ću raditi.

Posebno uspešnima i vrednima kompanija FLP daje mogućnost dobijanja dodatnih  provizija i bonusa i dodatnih nagrada. Isplata za sve saradnike je redovna, svakog 15.u mesecu.

Sa radom u FLP spojila sam više stvari koje su meni bile bitne.

Bavim se  medicinom kao svojim životnim pozivom.

Upotrebljavam proizvode koji mogu da unaprede i očuvaju moje zdravlje, zdravlje moje porodice i meni dragih ljudi.

Uz to, imam  mogućnost dodatne zarade koja je legalna.

Zadovoljila sam stalnu potrebu da  učim nove stvari.

Sada učim online poslovanje i marketing,  što je za mene novi izazov.

Sve preparate preporučujem na osnovu ličnog iskustva.

Ukoliko želite da unapredite svoje zdravlje, nadogradite svoja znanja i želite da ih podelite sa svetom, radite po svojoj želji kada i koliko želite i dobro zaradite, na pravom ste mestu  ! Pridružite nam se!

Zahvaljujem što ste posetili moj sajt !

Tatjana Ristić Tatjana Ristić

Go Diamond Novi Sad 24-25.03.2018

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.