Online posao – zašto izabrati ovakav vid posla ?

 

online posao
Online posao, posao od kuće sa fleksibilnim radnim vremenom i dobrom zaradom zasnovan na dobrim provizijama i bonusima, rad za firmu sa dugom tradicijom i proizvodima visokog kvaliteta bio je nešto što sam oduvek želela. Danas se najveći deo poslovanja obavlja online, i moram priznati da sam o online poslu počela još pre 1, 5 godinu razmišljati.  Kad mi je prijatelj poslao link, pogledala sam video i shvatila da je to baš ono što tražim. Bilo mi je već dosta stresa i fiksnog radnog vremena. Želela sam više slobodnog vremena za sebe i svoju porodicu.

Online posao preko Forever Livinga ima najpre obuku za online poslovanje koja je gratis i traje 90 dana a vodi vas kroz sve korake koje trebate proći da biste vodili uspešan posao. Komunicira se putem webinara koji se održavaju svakog trećeg dana. Kontakt u grupi odvija se preko zatvorene Viber grupe. Obuka je vrlo detaljna, korak po korak a predavači sa puno iskustva, vrlo kooperativni i spremni da priteknu u pomoć u svakom momentu. Svako od prijavljenih kandidata ima pristup online edukacijskoj platformi. Sva predavanja su jasna, praćena video zapisima i detaljnim uputstvima.

Za više informacija možete me kontaktirati ovde.

Firma Forever Living postoji punih 40 godina, sedište je u Scottsdale, Arizona, USA,  proizvodi su proverenog kvaliteta napravljeni od mesa iz lišća bilkje Aloa Vera a biljke su uzgajane na organski uzgajanom zemljištu. Sem napitaka na bazi Aloe Vere, Forever Living proizvodi i nutritivne suplemente na bazi pčelinjih proizvoda pčela koje su uzgajane na pašnjacima sa organski uzgajanim biljem.

Može se razviti svoj posao i lokalno i globalno jer Forever Living ima predstavništva u 159 zemalja sveta. Za online posao potreban Vam je samo kompjuter ili laptop i dobra internet veza.

 

Za više informacija ispunite podatke u nastavku !!!Zahvaljujem se što ste posetili web stranicu ristic1.com

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

mode_editLeave a response

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *

menu
menu

ristic1.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda web stranice ristic1.com slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice ristic1.com kliknite na X desno.